محتوای خبری بیمارستان روزبه

بازدید رئیس برنامه سلامت روان و سوء مصرف مواد سازمان جهانی بهداشت از بیمارستان روزبه

پروفسور شکر ساکسنا( Shekhar Saxena ) از بخش ها و خدمات انجام شده در بیمارستان روزبه بازدید کرد.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان روزبه، روز سه شنبه 22 تیر 1395 رئیس برنامه سلامت روان و سوء مصرف مواد سازمان جهانی بهداشت، دکتر شکر ساکسنا( Shekhar Saxena ) از بیمارستان روزبه بازدید کرد.
در این بازدید دکتر علاقبندراد معاون درمان بیمارستان، دکتر شریفی رئیس دپارتمان روانپزشکی جامعه نگر و دیگر اساتید این دپارتمان و همچنین مدیر بیمارستان دکتر امینی حضور داشتند.
طی این بازدید خدمات مرکز روزانه، توانبخشی و دیگر مراقبت های پس از ترخیص بیمارستان در حوزه جامعه نگر به ایشان معرفی شد.
وی گستردگی و پوشش خدمات ارائه شده در بیمارستان روزبه را مثبت ارزیابی کرد و پیشنهاد همکاری های بیشتر در زمینه مطالعات آتی سازمان جهانی بهداشت برای تدوین نسخه یازدهم سیستم طبقه بندی بیماریها( ICD-11 ) را ارائه نمود.
دکتر ساکسنا پس از بازدید از بیمارستان به اتفاق جمعی از اساتید برای "ویزیت در منزل" یکی از بیماران حاضر شد./ق
خبروعکس: محمد علیپور

محمد  علی پور