محتوای خبری بیمارستان روزبه

بازدید مدیر کل دفتر منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت از پروژه بیمارستان سینا

مدير کل دفتر منابع فيزيکي و امور عمراني وزارت بهداشت و مدير فني طرح هاي عمراني دانشگاه علوم پزشکي تهران، از نزديک در جريان پيشرفت پروژه در حال ساخت اورژانس بيمارستان سينا قرار گرفتند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، صبح چهارشنبه 26 آبان ماه سال 95 مهندس امیر ساکی، مدیر کل دفتر منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت و مهندس بهزاد مکری، مدیر فنی طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از پروژه در حال ساخت اورژانس بیمارستان سینا بازدید کردند.
در این بازدید، مهندس ساکی و مهندس مکری در معیت مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس بیمارستان و حسن برکتی، سرپرست مدیریت این مرکز از پروژه در حال ساخت اورژانس بیمارستان سینا دیدن کردند و از نزدیک در جریان پیشرفت پروژه قرار گرفتند. سپس در نشستی که در سالن شورای مدیریت بیمارستان برگزار شد، به بررسی زمانبندی اتمام پروژه و برآورد نیازهای عمرانی طرح پرداخته شد.

خبرنگار:‌ آسیابی

رضا  آسیابی