محتوای خبری بیمارستان روزبه

برگزاری جلسه عملیاتی تسهیل در نوبت دهی غیرحضوری بیمارستان روزبه

با هدف تسهیل خدمات دهی به مراجعین با شروع فرآیند اجرایی نوبت دهی غیر حضوری درمانگاههای بیمارستان روزبه جلسه کارگروه این بیمارستان با کارشناسان مربوطه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان روزبه، یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ در جلسه ای با حضور یوسف مسعودیان مدیر، دکتر ملک مسئول فنی و رئیس درمانگاهها، نماینده های حوزه فناوری و اطلاعات دانشگاه، مدیران سامانه پذیرش ۲۴، سرپرستار درمانگاه، کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات بیمارستان روزبه و همکاران مدارک پزشکی برگزار شد.
در این جلسه در خصوص تسهیل ارائه خدمات سرپایی به مراجعین، تدوین برنامه اجرایی نوبت دهی غیر حضوری بیمارستان به صورت تلفن هوشمند گویا و سیستم اینترنتی و اپلیکیشن، مسائل و مشکلات پیرامون آن و اصلاح فرایند نوبت دهی بحث و تبادل نظر شد.
توضیح اینکه در هفته های آتی سیستم نوبت دهی غیرحضوری درمانگاههای بیمارستان روزبه با رویکرد نوین مدیریتی راه اندازی و فعال خواهد شد.

محمد  علی پور

محمد علی پور