محتوای خبری بیمارستان روزبه

برگزاری جلسه مدیران غذایی سراسر کشور به میزبانی معاونت غذا و دارو تهران

جلسه آموزشی و هماهنگی سامانه TTAC باهدف پایش و نظارت بر سامانه ویژه مدیران غذایی سراسر کشور برگزار شد.


گالری عکس 2
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: جلسه آموزشی و هماهنگی سامانه TTAC ویژه مدیران غذایی سراسر کشور روز سه شنبه 18 اردیبهشت 97 در سالن همایش ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
 در ابتدای جلسه دکتر مفید مدیرکل فرآورده‌های آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: با تلاشی که در طول سالیان گذشته همکاران غذایی در خصوص راه‌اندازی سامانه TTAC داشتند ما توانسته‌ایم به رشد و وضعیت مطلوبی دست پیدا کنیم.
وی در خصوص روند این سامانه افزود: در ابتدا سامانه نیاز به یکسری بهبود در کار داشت تا بتواند در طی مرحله‌ای با پشتیبان در ارتباط باشد و این امر باعث شد تا در این زمینه تفویضی انجام نگردد تا بتوانیم به یک برنامه جامع و کامل دست‌یابیم.
مدیرکل فرآورده‌های آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: برای دریافت پروانه نیاز به معیارهایی با استانداردهای خاص است تا همه مراحل توسط مسئولین فنی ضمن ثبت در سامانه، شفاف‌سازی شود.
در ادامه مهندس سعید رضایی مشاور برنامه ارتقاء، ایمنی و سلامت سازمان غذا و دارو نیز گفت: هدف از راه‌اندازی این سامانه پایش، نظارت و ثبت اطلاعات و احراز صلاحیت مسئولیت فنی جهت ثبت در شرکت‌ها است.
وی همچنین یادآور شد: آموزش، ترخیص، برچسب‌گذاری، ارزیابی و ممیزی، ایمنی، ارزیابی خطر، GMP و مجوزها ازجمله فعالیت‌هایی است که در حوزه دانشگاهی انجام می‌شود.
مهندس رضایی تصریح کرد: با توجه به اینکه همه نگاه‌ها باید به سمت سلامت‌محوری باشد، پاسخگوی اصلی در این حوزه شرکت‌ها هستند.
وی افزود: سامانه TTAC در سه بخش عملیاتی، گزارش‌گیری و پایش در حال پیگیری است و دسترسی برای گزارش‌گیری تا حدود دو هفته دیگر در اختیار حوزه ترخیص داده می‌شود.
رضایی در پایان‌بخش اول این جلسه هدف از ایجاد این سامانه را ثبت داده‌ها، پایش داده‌ها و تحلیل آماری و برنامه‌ریزی در سطح منطقه و کشوری بیان کرد.
 
کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر