محتوای خبری بیمارستان روزبه

حضور تیم بیمارستان روزبه در جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تیم روزبه با کسب دو برد یک مساوی و یک شکست مرحله گروهی مسابقات جام رمضان را به پایان رساند.

به گزارش روابط روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان روزبه، از سری مسابقات جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی تهران که در فروردین 1401 در سالن شهید چمران این دانشگاه در حال برگزاری است در گروه 4 این مسابقات تیم روزبه با تیم های پردیس بین الملل، پژوهشکده غدد، مدیریت امور خوابگاه ها، و بیمارستان مرکز قلب در یک گروه قرار داشت که در بازی اول توانست با نتیجه 3 بر 2 تیم پردیس بین الملل را شکست دهد، در این بازی میلاد پیریایی 2 گل و مصطفی جانبی یک گل برای روزبه به ثمر رساندند، در بازی دوم با نتیجه 2 هیچ مغلوب تیم امور خوابگاه ها شد و در بازی سوم با 2 گل میلاد لطفی و تک گل فرامرز اکبری 3 بر یک تیم پژوهشکده غدد را از پیش رو برداشت. تیم روزبه در بازی پایانی خود با نتیجه 2-2 مقابل تیم بیمارستان مرکز قلب به تساوی دست یافت، دو گل بیمارستان روزبه در این دیدار را میلاد پیرایی به ثمر رساند. تیم روزبه در مجموع ۴ بازی مرحله گروهی با ۲ برد یک تساوی و یک شکست صاحب ۷ امتیاز شد تا برای صعود از گروه خود منتظر نتیجه سایر دیدارهای در هفته پایانی باشد.

محمد  علی پور

محمد علی پور