محتوای خبری بیمارستان روزبه

درخشش بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفتمین دوره جشنواره جایزه‌ استاد داویدیان

در اختتامیه همایش سالیانه انجمن علمی روان‌پزشکان ایران برندگان هفتمین دوره جایزه استاد داویدیان اعلام شد و دستیاران و دانش آموختگان بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در این رویداد درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان روزبه، در بخش روان‌پزشکان جوان، دکتر کژال رضوانی، دانش آموخته بیمارستان روزبه، با طرح "گروه درمانی حمایتی برای بیماران روان‌پزشکی روستاهای شهرستان زهک" توانست رتبه اول این بخش را کسب کند و  دکتر امیر حسین جعفری، رئیس بیمارستان روزبه، با طراحی و اجرای برنامه پیشگیری از خودکشی سربازان (طرح حیات) به عنوان برگزیده دیگر معرفی شد.

در بخش دستیاری، دکتر مریم محقق، ریحانه بلوکات، شیما پیشگاهی و مریم محرابی از تیم دستیاران روان‌پزشکی بیمارستان روزبه با طرح "خط تلفن مداخله در بحران، ره آوا" توانستند جایزه بخش دستیاری  را دریافت کنند.

همچنین دکتر آوا محمدزاده عباچی، دستیار روان‌پزشکی بیمارستان روزبه، نیز با طرح "هم‌خوانی کتاب با کودکان بستری در بخش اطفال بیمارستان روزبه" مورد تقدیر از سوی هیات داوران جشنواره قرار گرفت.

علاوه بر این موارد، دکتر فاطمه علیزاده، دستیار فوق تخصص روان‌پزشکی کودک و نوجوان بیمارستان روزبه، جایزه‌ی سه‌دقیقه‌ای ارائه مقاله را از طرف داوران این جشنواره به خود اختصاص داد
این دستاوردها نمایانگر تلاش و تمرکز بیمارستان روزبه برای بهبود خدمات به بیماران و ترقی در حوزه‌های مختلف روان‌پزشکی است.
دور هفتم پس از یکسال تاخیر همزمان با سی نهمین همایش سالیانه انجمن علمی روان‌پزشکان ایران و پس از دو دوره برگزاری آنلاین، به صورت حضوری 18 تا 21 مهر 1402 در بیمارستان میلاد برگزار شد. در این دور ۱۳ اثر شامل ۶ پروژه‌ در بخش دستیاری و ۷ پروژه در بخش روان‌پزشکان جوان به رقابت پرداختند.

المیرا کریمی

المیرا کریمی

تصاویر

برجسته‌ترین دستاوردهای بیمارستان روزبه: برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره جایزه‌ی استاد داویدیان برجسته‌ترین دستاوردهای بیمارستان روزبه: برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره جایزه‌ی استاد داویدیان برجسته‌ترین دستاوردهای بیمارستان روزبه: برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره جایزه‌ی استاد داویدیان