محتوای خبری بیمارستان روزبه

ره آوا خط تلفن مداخله در بحران روان پزشکی

ره آوا، خط تلفن مداخله در بحران روانپزشکی در بیمارستان روان‌پزشکی روزبه فعال است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان روزبه، ره آوا، خط تلفن "مداخله در بحران روانپزشکی" است که از یکم آذر ماه در بیمارستان روان‌پزشکی روزبه آغاز به کار کرده است.
در ره آوا پزشکان آموزش دیده بیمارستان روزبه (دستیاران روانپزشکی) از ساعت ۱۴ تا ۲۴ (۲ بعداز ظهر تا ۱۲ شب) پاسخگوی افرادی خواهند بود که در شرایط بحران و نیازمند مداخله فوری روانپزشکی هستند.
هدف از راه‌اندازی این خدمت که برای اولین بار است در دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه می‌شود، پاسخگویی به بخشی از نیازهای بیماران، خانواده‌ها، و افراد در شرایط اورژانسی بوده و امید است گامی در جهت ارتقای سلامت روان جامعه باشد. در ماه اول شروع به کار این خط تماس هایی با محتوای افکار خودکشی، افسردگی، مشاجره های خانوادگی و ... ثبت شده که مراجعین به متخصصان مربوطه ارجاع داده شده اند.

شماره خط ره آوا: 54467000

محمد  علی پور