محتوای خبری بیمارستان روزبه

شروع به کار سامانه جدید HIS بیمارستان روزبه

ارتقای عملکردی و فرآیندی بیمارستان روزبه در حوزه فناوری اطلاعات با نصب، آموزش و راه اندازی HIS جدید بیمارستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان روزبه، کارگاهای آموزشی HIS جدید، برای اساتید، دستیاران، پرستاران،مسئولین واحدها و همکاران سایر واحدهای مختلف از ۲۵ فروردین ماه برنامه ریزی و در حال اجرا است.
این کارگاها به صورت حضوری و با هماهنگی مدیریت بیمارستان و مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه برای همکاران برنامه ریزی و اجرایی شد.
این برنامه ریزی در زمینه سیستم HIS بیمارستان با رویکرد جدید مدیریتی در زمینه ارتقای سیستم نرم افزاری HIS است که اهدافی از قبیل ثبت صحیح خدمات ارائه شده در HIS، برنامه ریزی جهت گزارش های دقیق و داشبوردهای مدیریتی، برنامه ریزی در زمینه اجرای سیستم نوبت دهی غیرحضوری درمانگاهها، اجرای دقیق نسخه نویسی الکترونیکی، بهبود فرایندهای پذیرش، ترخیص بیماران، فرآیندهای ثبت و تحویل داروها، ارتقای رضایتمندی مراجعین و کاربران، ارتقای فرآیندهای حوزه درآمد و کاهش کسورات بیمه ای و... را به دنبال خواهد داشت. با برنامه ریزی علمی انجام شده، این اقدام‌ مهم در یک بازه زمانی یک ماهه عملیاتی و اجرایی شد.

محمد  علی پور

محمد علی پور