محتوای خبری بیمارستان روزبه

نمایش و نقد و بررسی فیلم سینمایی برادرم خسرو در بیمارستان روزبه

با حضور کارگردان و بازیگران فیلم برادرم خسرو، نقد و بررسی این فیلم توسط اساتید بیمارستان روزبه انجام شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان روزبه، روز سه شنبه 11 آبان 1395 فیلم سینمایی برادرم خسرو با حضور کارگردان، نویسنده، آقای ناصر هاشمی بازیگر فیلم، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران نمایش و نقد و بررسی شد.
برادرم خسرو فیلمی به کارگردانی احسان بیگلری، نویسندگی پریسا هاشم‌پور و احسان بیگلری و تهیه‌کنندگی سعید ملکان محصول سال ۱۳۹۴ است.
این فیلم برای حضور در بخش نگاه نو سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر انتخاب شده است. خسرو، نقش اول این فیلم با بازی شهاب حسینی به اختلال دوقطبی مبتلا است و بنا بر شرایطی مجبور شده مدتی در منزل برادرش ناصر که یک دندانپزشک است، زندگی کند. مشاور روان‌پزشکی فیلم‌نامه دکتر سید حمیدرضا نقوی رئیس بیمارستان روزبه و چند نفر از اساتید این بیمارستان بودند و کارگردان در مراحل پیش‌تولید تحقیقات فراوانی روی اختلالات روان ‌پزشکی انجام داده‌است. این فیلم قرار است که ماه آینده در سینما های کشور به نمایش گذاشته شود.
این جلسه با حضور و استقبال اساتید، دستیاران، دانشجویان، پرستاران و علاقمندان به برنامه های علمی برگزار شد.

محمد  علی پور

محمد علی پور