محتوای خبری بیمارستان روزبه

پیام تبریک دکتر شاهین آخوند زاده رئیس بیمارستان روزبه به مناسبت روز کارگر

دکتر شاهین آخوند زاده رئیس بیمارستان روزبه در پیامی روز کارگر را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران، بیمارستان روزبه، دکتر شاهین آخوند زاده رئیس بیمارستان روزبه در پیامی یازدهم اردیبهشت روز کارگر را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

همکاران عزیز و زحمتکش خدمات بیمارستان روزبه: یازدهم اردیبهشت ماه روز کارگر، روز تجلیل از خدمات ارزنده‌ی همکاران زحمتکش و شریفی است که با کمترین چشم داشت به اهداف متعالی سازمان جهت توسعه، پیشرفت و درمان پا به پای دیگر همکاران در خط مقدم خدمت رسانی به مراجعین هستند و بدون حضورشان خدمت رسانی به بیماران میسر نمی شود. اینجانب ضمن ارج نهادن به زحمات این تلاش گران، فرا رسیدن روز کارگر را به جامعه کارگری حوزه بهداشت و درمان بخصوص همکاران روزبه تبریک عرض نموده و از حضرت باری تعالی مزید توفیقات روز افزون، سلامتی و شادکامی را برای تمامی این عزیزان خواهانم.
امیدوارم شاهد پیشرفت هر چه بیشتر در همه امور باشیم.
دکتر شاهین آخوند زاده
مدیر گروه روان پزشکی و رئیس بیمارستان روزبه