محتوای خبری بیمارستان روزبه

گرامیداشت روز حسابدار در بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران

به مناسبت روز حسابدار با حضور رئیس و مدیر بیمارستان از حسابداران این واحد تقدیر شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان روزبه مراسم گرامیداشت روز حسابدار در بیمارستان روزبه یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ برگزار شد.
در این مراسم دکتر امیرحسین جعفری رئیس، یوسف مسعودیان مدیر، بیمارستان با اهدای هدیه، گل و شیرینی از زحمات همکاران امور مالی، بیمه گری و درآمد قدردانی کردند.
دکتر جعفری در این مراسم برای همکاران آرزوی موّفقیت و سلامتی داشت و گفت: حسابداری کار سخت و پر زحمتی است و همواره بسیار ارزشمند است.
در ادامه مسعودیان عنوان کرد حسابداری شغل سختی است و به دقت و ظرافت بسیار نیاز دارد که تلاش‌های همیشگی همکاران در امور مالی و درآمد، صندوق و ترخیص بیماران ستودنی است و انجام به موقع اقدامات حوزه مالی ارتقای رضایتمندی در مجموعه بیمارستان و مراجعین محترم را در پی خواهد داشت.

المیرا کریمی

المیرا کریمی

تصاویر

به مناسبت روز حسابدار با حضور رـٔیس و مدیر بیمارستان از حسابداران این واحد تقدیر شد. به مناسبت روز حسابدار با حضور رـٔیس و مدیر بیمارستان از حسابداران این واحد تقدیر شد. به مناسبت روز حسابدار با حضور رـٔیس و مدیر بیمارستان از حسابداران این واحد تقدیر شد.