محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

آزمون مصاحبه اولین دوره دیپلم پژوهشی سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، مصاحبه پذیرش دانشجویان واجد شرایط برای اولین دوره دیپلم پژوهشی سالمندی به دو طریق حضوری و آنلاین در تاریخ‌های یکشنبه ۲۴ آبان و شنبه ۱ آذرماه ۹۹ از طرف مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این آزمون پیش از برگزاری، دانشجویان رزومه خود به همراه مستندات به مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ارسال و آزمون مصاحبه بر اساس توانمندی‌های علمی و پژوهشی و مهارت در زبان تخصصی و نگارش انگلیسی برگزار شد.
این آزمون با حضور مجریان و مدرسین این دوره دکتر علیرضا نمازی شبستری، دکتر فرشاد شریفی، دکتر پروین پاسالار، دکتر فرساد نوری زاده، دکتر شیما رئیسی، دکتر مریم کرباسی و دکتر ارسلان قربان پورانجام شد.
توضیح اینکه در اولین دوره دیپلم پژوهشی سالمندی پس از جمع‌بندی امتیازهای کسب‌شده از رزومه و آزمون شفاهی، ۱۱ دانشجوی شرکت‌کننده به این دوره راه یافتند.
اسامی پذیرفته‌شدگان به ترتیب حروف الفبا:
سید کسری پیراهش، محمد حدادی، فاطمه زارعی، کیمیا درمیانی، علی زرین نیا، امیرمحمد شرفی، نگین عبیری جهرمی، علی قادری، سید آریا نژادقادری، بهراد نعمت الهی ثانی، آیسان ولی نژاد قناتی

مهدی  صدفی

مهدی صدفی