محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

آغاز اعتبار بخشی ملی در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

دومین روز اعتبار بخشی ملی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان با حضور کارشناسان ارزیاب وزارت بهداشت و درمان کشور و کارشناس معاونت درمان دانشگاه درحال انجام است.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ضیائیان،با توجه به اجرای طرح اعتبار‌بخشی بیمارستان‌های کشور با هدف ارزیابی و سنجش کیفی مراکز ارائه خدمات سلامت و بر اساس دستورالعمل‌ها و استانداردهای تعریف شده، تیم اعتبار‌بخشی کشوری متشکل از ایوبی، عباس شیخی، دکتر کتابچی ارزیابان وزارتخانه، دکتر عباسی رئیس اداره اعتباربخشی و میر بازغ از اعضای تیم اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه، 12 اردیبهشت 96 دراین بیمارستان حضور یافتند.
درابتدا دكتر محمد عفت پناه، رئیس بیمارستان به تیم ارزیاب خیرمقدم گفت و در ادامه داوود پناهی مدیر بیمارستان در مورد سابقه و برنامه های بیمارستان، چشم اندازی از آینده را برای تیم ارزیاب عنوان کرد.
درادامه تیم ارزیاب به همراه مسئولین ذیربط به صورت بخش به بخش از تمام واحدهای بیمارستان بازدید و عملکرد و مستندات واحدها را مورد ارزیابی قرار دادند.
توضیح این که، اعتبار بخشی ملی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان از 12 اردیبهشت 96 آغاز شده و تا 14 این ماه ادامه دارد.