محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

اولین دوره آموزش احکام پزشکی در بیمارستان ضیائیان برگزار شد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: فاطمه ذبیحی سوپروایزر آموزشی بیمارستان ضیائیان از برگزاري اولين دوره آموزشي احکام پزشکی مرتبط با حوزه پرستاري در اين بیمارستان خبر داد.

گزارش روابط عمومي بيمارستان ضیائیان، با توجه به اینکه در فرهنگ اسلامى آموزش احکام شرعی از جايگاه ممتازى برخوردار است، زیرابه نجات جان بيماران، درمان و يا كاستن رنج آنان می‌انجامد.
بسياري از پزشکان و پرستاران ايران اسلامي می‌دانند كه عمل به احكام نورانى اسلام تأثير عميقى بر زندگى فردى و اجتماعى آنان دارد، لذا دوره آموزش احکام پزشکي ويژه پرستاران و کارکنان مامایی و اداری با همين هدف در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان با همکاری مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

به‌منظور آموزش و يادآوري احکام مرتبط با حوزه پرستاري و ارتباط پرستاران با بيماران، کلاس آموزشی احکام پزشکی در تاریخ 4 مهر 94 در ساختمان آموزش بیمارستان ضیائیان برگزار شد.
زهرا شکر الهی مدرس این دوره در خصوص احکام تطهیر، شرایط وضو، کیفیت وضو، احکام وضو،
مبطلات وضو، احکام غسل و مسائل متفرقه و سخنرانی کرد.
کلاس یادشده برای مشاغل مرتبط و غیر مرتبط، امتیاز بازآموزی دارد و دوره دوم کلاس احکام پزشکی درپنجم مهر ماه 94 نیز برگزار خواهد شد.