محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

بازدید اعتباربخشی برنامه آموزش دستیاری پزشکی خانواده در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

بازدید اعتباربخشی برنامه آموزش دستیاری پزشکی خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز آموزشی درمانی ضیائیان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، با توجه به اینکه این بیمارستان تنها مرکز آموزش رشته دستیاری پزشکی خانواده در دانشگاه علوم پزشکی تهران است، این بازدید روز چهارشنبه 24 بهمن 97 با حضور ارزیابان برنامه از سوی وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی و همچنین معاون آموزشی تخصصی، فوق تخصصی دانشگاه از این بیمارستان انجام شد.
در این بازدید که دکتر سهرابی مدیر گروه پزشکی خانواده دانشگاه شهید بهشتی، دکتر نجومی مدیر گروه پزشکی خانواده دانشگاه ایران، دکترحیدرزاده از وزارت بهداشت و دکترساعدی معاون آموزشی تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند، ابتدا فعالیت‌های بیمارستان در آموزش دستیاری، توسط دکتر شریعتی مدیر گروه پزشکی خانواده،  دکتر عفت پناه  رئیس بیمارستان و معاون آموزشی گروه پزشکی خانواده، و دکتر زنده‌دل معاون آموزشی بیمارستان  معرفی شد.

در ادامه دکتر خاتمی مسئول آموزش دستیاری پزشکی خانواده به ارائه گزارشی از نتایج خودارزیابی برنامه پزشکی خانواده بر اساس سنجه‌های اعتباربخشی پرداخت و سپس بازرسان با حضور در بخش‌ها و واحدهای مختلف بیمارستان از پاویون، کتابخانه، بخش‌های بالینی و کلینیک پزشکی خانواده و مرکز خدمات جامع سلامت شهید شاه‌آبادی بازدید و با اعضای هیات علمی و دستیاران صحبت کردند.
در پایان جلسه ارزیابان روند اجرای برنامه آموزش دستیاری پزشکی خانواده در دانشگاه علوم پزشکی تهران را مثبت ارزیابی کردند و آن را مطلوب شمردند.
خبروعکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی