محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

بازدید رئیس پردیس بین الملل از مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

دکتر خردمند رئیس پردیس بین الملل و دکتر امینیان رئیس دانشکده پردیس بین الملل با حضور دکتر عفت پناه رئیس و داود پناهی مدیر مرکز آموزشی درمانی ضیائیان از مرکز آموزشی درمانی ضیائیان ديدن کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، دکتر خردمند رئیس پردیس بین الملل و دکتر امینیان رئیس دانشکده پردیس بین الملل با حضور دکتر عفت پناه رئیس و داود پناهی مدیر مرکز آموزشی درمانی ضیائیان روز دوشنبه 6 مرداد 96  از این مرکز بازدید کردند.
در این بازدید که از بخش‌ها و واحدهای مختلف بیمارستان به عمل آمد در ابتدا دکتر عفت پناه گزارشی کامل در خصوص شاخص های عملکردی، فرایندی و ساختاری بیمارستان مطرح کرد و سپس نیازهای بیمارستان در زمینه توسعه و فعالیت های آموزشی وپژوهشی بیان شد.
در ادامه دکتر خردمند در مورد لزوم آمادگی بیمارستان در حوزه های مختلف براي پذیرش و ورود دانشجویان خارجی به ویژه تفاوت‌های فرهنگی و نحوه مواجهه با این تفاوت ها سخن گفت و در پایان از پروژه‌های عمرانی بیمارستان بازدید و از زحمات بی شایبه همه همکاران دست اندرکار جهت تکمیل این پروژه ها ابراز رضایت و تشکر و قدردانی کرد.
خبرنگار:مهدی صدفی

مهدی  صدفی