محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

بازدید معاون درمان دانشگاه از طرح ها و پروژه های عمرانی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

دکتر رضایی، معاون درمان دانشگاه به همراه مهندس مکری مدیر دفتر فنی مهندسی دانشگاه از پروژه های عمرانی بیمارستان ضیائیان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، روز سه شنبه ۵ دی ماه 96 دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه به همراه مهندس مکری مدیر دفتر فنی مهندسی دانشگاه و جمعی از کارشناسان معاونت درمان و دفتر فنی از پروژه های عمرانی بیمارستان بازدید کردند.
در این بازدید، بازدید از پروژه های اورژانس جدید، فاز دوم اتاق عمل و مرکز غربالگری سرطان شاه آبادی بازدید به عمل آمد.
در انتهای این بازدید پناهی مدیر بیمارستان در مورد برنامه عملیاتی و منابع مورد نیاز این پروژه ها سخن گفت.
وی در ادامه افزود فاز دوم اتاق عمل بیمارستان به مساحت 500 متر مربع، اورژانس جدید بیمارستان به مساحت 1600 متر مربع و ظرفیت 35 تخت غربالگری سرطان شهید شاه آبادی از جمله پروژه های الویت دار مرکز آموزشی درمانی ضیائیان محسوب می شوند.
دکتر رضایی نیز در پایان این بازدید از این طرح ها و پروژه ها ابراز خوشنودی نمود و از عوامل و تیم اجرایی که در این زمینه فعال هستند قدردانی کرد.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی