محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

بازدید نمایندگان WFME و ارزیابان بیرونی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان ضیائیان

ارزیابان بیرونی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وضعیت آموزشی کارآموزان و کارورزان مرکز آموزشی درمانی ضیائیان را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، درراستای اعتباربخشی آموزشی مقطع پزشکی عمومی دانشکده پزشکی، تیم ارزیابان بیرونی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و نمایندگان WFME به همراه مسئولان دانشکده پزشکی از بیمارستان ضیائیان بازدید کردند.
در این بازدید که روز سه‌شنبه 30 بهمن 97 انجام شد، ارزیابان به بررسی وضعیت آموزشی کارآموزان و کارورزان این بیمارستان در بخش‌های زنان، جراحی و کودکان پرداختند.
در ادامه بازدید از امکانات آموزشی بیمارستان شامل کتابخانه، پاویون‌ها و کلاس های آموزشی نیز انجام شد.
ارزیابان در حاشیه این بازدید با حضور در بخش‌های یادشده با دکتر زنده‌دل معاون آموزشی بیمارستان و مسئولان آموزشی بخش‌ها صحبت کردند و در خصوص روند آموزش پزشکی عمومی به طرح سؤالاتی پرداختند.
در پایان این بازدید رضایتمندی فراگیران به‌صورت حضوری مورد ارزیابی قرار گرفت و ارزیابان رضایت خود را از عملکرد مثبت آموزشی بیمارستان ضیاییان ابراز کردند.
خبروعکس:مهدی صدفی

مهدی  صدفی