محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

بازدید پژوهشگران دانشگاه بازل سوئیس از بیمارستان ضیائیان

پژوهشگران دانشگاه بازل سوئیس باهدف آغاز همکاری مشترک بین این دانشگاه و بیمارستان ضیائیان از این مرکز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، پژوهشگران دانشگاه بازل سوئیس باهدف آغاز همکاری مشترک بین این دانشگاه و بیمارستان ضیائیان در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی روز شنبه ۲۶ مرداد ۹۸ از این مرکز بازدید کردند.
در این بازدید که با حضور دکتر عفت پناه رئیس بیمارستان، دکتر سرج بران از دانشگاه سوئیس، دکتر بهمنی پژوهشگر دانشگاه بازل، معاونان و روانشناسان بالینی این مرکز انجام شد در ابتدا و در نشستی که در سالن اجتماعات بیمارستان انجام شد به تاریخچه و معرفی بیمارستان پرداخته شد و سپس این گروه از بخش‌های مرکز جامع تکامل کودکان این بیمارستان و همچنین بخش سالمندان مرکز دیدن کردند.
در پایان این بازدید بر همکاری مشترک بین دانشگاه بازل سوئیس و بیمارستان ضیائیان تأکید شد.
خبروعکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی