محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

بازدید کارشناسان گروه ارزیابی پدافند غیرعامل دانشگاه از بیمارستان ضیائیان

جعفر تاجیک سعیدی دبیر کمیته حوادث و بلایا به اقدامات عملکردی انجام‌شده مدیریت خطر و پدافند غیرعامل بیمارستان ضیائیان اشاره و در خصوص انجام آن در دو حیطه عمومی و مدیریت کرونا توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، کارشناسان گروه ارزیابی دانشگاه متشکل از معاونت بهداشت، دانشکده پرستاری، دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد، مدیریت حراست، معاونت توسعه دفتر فنی و معاونت درمان مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیرعامل روز یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹ از این مرکز بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید که با حضور دکتر کامبیز مرادزاده مدیر، حسین دره چی معاون مدیر، جعفر تاجیک سعیدی دبیر کمیته حوادث و بلایا، محمد زارعی مسئول خدمات، محمد رسولی مسئول تأسیسات و علی طوسی کارشناس آتش‌نشانی انجام شد؛ دبیر کمیته در خصوص اقدامات عملکردی انجام‌شده در مدیریت خطر و پدافند غیرعامل در دو حیطه عمومی و مدیریت کرونا به ارائه توضیحاتی پرداخت و در ادامه از بخش‌های مختلف بیمارستان توسط این گروه بازدید به عمل آمد.
در پایان طی نشستی کوتاه نکاتی از طرف گروه ارزیابی‌کننده در خصوص موارد بازدید شده ارائه شد.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی