محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برپایی پایگاه کنترل فشار خون در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

در راستای آغاز فاز عملیاتی بسیج ملی کنترل فشارخون در کشور، پایگاه کنترل فشار خون مرکز آموزشی درمانی ضیائیان برپا شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، در راستای آغاز فاز عملیاتی بسیج ملی کنترل فشارخون که تا ۱۵ تیرماه ۹۸ ادامه دارد، پایگاه کنترل فشارخون بیمارستان ضیائیان با نظارت لیلا مؤمنی سوپروایزر آموزش به بیمار مرکز و با مشارکت دانشجویان عرصه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران صبح روز شنبه ۱۸ خرداد ۹۸ در درمانگاه این مرکز برپا شد و در نوبت صبح ۵۰ نفر از مراجعه‌کنندگان تحت غربالگری قرار گرفتند که در ادامه این روند، بیماران با فشارخون بالا به اورژانس بیمارستان ارجاع داده شدند.
در ادامه به‌تمامی کادر اداری و بالین بیمارستان برای ثبت اطلاعات خود و اعضای خانواده خود که سن بالای ۳۰ سال دارند در سامانه  salamat.gov.ir  بصورت خود اظهاری اطلاع‌رسانی شد.
نصب استند اطلاع‌رسانی در محیط درمانگاه و نصب تراکت‌های مرتبط با کنترل فشارخون بر روی بردهای آموزشی بیمارستان از دیگر اقدامات پایگاه کنترل فشارخون این مرکز بود.
 فشارخون بالا یکی از عوامل خطر در بیماری‌های غیر واگیر بوده. باید توجه داشت که بیماری‌های غیر واگیر در دنیا در حال گسترش است که بسیاری از این بیماری‌ها با فشارخون بالا در ارتباط هستند.
خبروعکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی