محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری آموزش مجازی از لایو اینستاگرام بیمارستان ضیائیان به مناسبت روز جهانی بهداشت دست

همزمان با روز جهانی بهداشت دست سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان ضیائیان در لایو اینستاگرام مرکز آموزشی درمانی ضیائیان به ارائه مطالبی در خصوص رعایت بهداشت دست و ارتقای بهداشت پرداخت.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، با توجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، همزمان با روز جهانی بهداشت دست ۱۷( اردیبهشت ۹۹)  فریبا امینی سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان ضیائیان در لایو اینستاگرام مرکز آموزشی درمانی ضیائیان به ارائه مطالبی در خصوص رعایت بهداشت دست و ارتقای بهداشت پرداخت.
در پایان از 10 نفر از کارکنان کادر درمان که در سال گذشته عملکرد مطلوبی در زمینه رعایت بهداشت دست و همچنین ارتقاء فرهنگ سازی بهداشت داشتند با اهدای لوح و هدایایی قدردانی شد.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی