محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری جشن روز جهانی کودک در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

جشن روز جهانی کودک با آرزوی سلامتی و شادی برای کودکان در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان برگزار شد.

کودک باید در فضایی سرشار از خوشبختی، محبت و تفاهم بزرگ شود، این جمله شروع‌کننده کنوانسیون حقوق کودک است؛ طبق معمول سال‌هایی که گذشت و در حال سپری است، روز جهانی کودک بار دیگر فرارسید، روز کودکانی که خالق زیباترین احساسات، عشق‌ها و خالق آشتی، خوبی و صلح هستند و این روز را به‌یقین وجود پرمهر کودکان ایجاد کرده است.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، در همین راستا و به همت مرکز جامع تکامل بیمارستان ضیائیان مراسم جشن روز جهانی کودک روز دوشنبه 16 مهرماه 97 در بخش جامع تکامل کودکان بیمارستان برگزار شد.
در این مراسم نقاشی و گریم صورت کودکان که یکی از کارهای موردعلاقه کودکان است بر روی چهره کودکان انجام و با پخش موسیقی کودکانه و گرفتن عکس یادگاری از آنان استقبال شد.
توزیع بروشور آموزش مهارت‌های فرزند پروری ازجمله اقداماتی بود که در این مراسم انجام شد.
در پایان این جشن کیک روز جهانی کودک با دستان غنچه‌های مهربان مرکز جامع تکامل کودکان بیمارستان بین افراد حاضر در مراسم توزیع شد و همه در کنار یکدیگر عکس یادگاری گرفتند.
خبروعکس:مهدی صدفی

مهدی  صدفی