محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری جلسه کمیته دارو، درمان و تجهیزات پزشکی در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

کمیته دارو، درمان و تجهیزات پزشکی صبح روز دوشنبه تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، جلسه کمیته دارو، درمان و تجهیزات پزشکی روز دوشنبه 19 شهریور 97 در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر ناطقی معاون درمان، دکتر زنده دل معاون آموزشی، پناهی مدیر بیمارستان و مشارکت دیگر اعضای این کمیته برگزار شد؛ پس از بررسی مصوبات گذشته مقرر شد با توجه به استانداردهای اعتباربخشی لیست داروهای ضروری و حیاتی بخش ها به روز رسانی و موارد متعدد کمبود دارو به معاونت درمان دانشگاه ارسال شود تا بر اساس نوع دارو با گروه های مربوط درمانی مذاکره، و در سطح دانشگاه نسبت به آن چاره اندیشی صورت پذیرد.
در ادامه و در پایان این نشست مصوب شد بررسی های لازم در خصوص پورت گذاری در قالب سرپایی انجام شود و تصمیماتی در خصوص استقرار نظام Auto Stop Order اتخاذ شد.
هدف از تشکیل جلسه کمیته دارو، درمان و تجهیزات پزشکی که بصورت ماهانه برگزار می شود بررسی مسائل مربوط به دارو  و تجهیزات در بخش های مختلف بیمارستان و همچنین کارشناسی اقتصادی برای تهیه دارو و لوازم مصرفی پزشکی برای بیماران است.
خبر و عکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی