محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری روز جهانی شست و شوی دست در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

روز جهانی شست وشوی دست، گویای اهمیت موضوع در روند پیشگیری و درمان انواع بیماری در سطح جامعه، به ویژه مراکز بیمارستانی است.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، روز جهانی شست و شوی دست،گویای اهمیت موضوع در روند پیشگیری و درمان انواع بیماری در سطح جامعه، به ویژه مراکز بیمارستانی است و عفونت ها یک مشکل جدی در بیمارستان ها به شمار میرود شستن دستها می تواند تا 80 درصد این عفونت ها را کاهش دهد.
به همین مناسبت واحد کنترل عفونت بیمارستان ضیائیان برنامه ویژه ای در روز 23 مهر ماه 1396 برای آموزش همکاران و مراجعین در سطح بیمارستان و بخش ها برگزار کرد.
در این برنامه عابدی مدیر پرستاری، امینی مسئول کنترل عفونت و مومنی سوپروایزر آموزش بالینی مرکز، در بخش های مختلف در سطح بیمارستان حضور یافتند و با اجرای شستن دست بصورت نمادین و اهداء هندراب جیبی و پمفلت آموزشی، روش صحیح شستن دست را به بیماران و همراهان آنها آموزش دادند.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی