محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری سمپوزیوم اخلاق در پژوهش در بیمارستان ضیائیان

با حضور گروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سمپوزیوم اخلاق در پژوهش در بیمارستان ضیائیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، سمپوزیوم اخلاق در پژوهش روز پنجشنبه ۲۳ آبان ۹۸ در سالن آمفی تئاتر مرکز برای پزشکان و دستیاران بیمارستان برگزار شد.
 در این جلسه که با حضور دکتر پارساپور، دکتر محمد نادر شریفی، دکتر جودکی و دکتر رشید پوریایی از گروه اخلاق پزشکی دانشگاه همراه بود در خصوص تاریخچه اخلاق در پژوهش، نقش کمیته ها در اخلاق و پژوهش، رضایت آگاهانه و تعارض منافع، ملاحظات اخلاقی در پژوهش های انسانی،  انتخاب آزمون ها و پژوهش گروه های آسیب پذیر و همچنین اخلاق در انتشار آثار پژوهشی سخنرانی شد.
 در ادامه ۴ کارگروهی با چهار مورد اخلاق در پژوهش مطرح شد که حاضرین در این جلسه در چهار گروه به بررسی اخلاق موارد مطروحه پرداختند که در خاتمه با جمع بندی و ارائه گزارشی توسط سرگروه ها به انجام رسید.
 توضیح اینکه در پایان با همکاری سامانه آموزش مداوم و معاونت فرهنگی دانشگاه برای پزشکان حاضر در جلسه امتیاز بازآموزی در نظر گرفته شد و آنان تعلق گرفت.
خبر و عکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی