محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری نخستین کارگاه تعهد حرفه‌ای در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

نخستین کارگاه تعهد حرفه‌ای با عنوان «کلیات مفهوم تعهد حرفه‌ای» در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، اولین کارگاه تعهد حرفه‌ای از پکیج کارگاه‌های تعهد حرفه‌ای با عنوان «کلیات مفهوم تعهد حرفه‌ای » با همکاری مرکز آموزشی درمانی ضیاییان و دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی روز پنج‌شنبه 23 خرداد 98 در سالن آمفی‌تئاتر بیمارستان ضیاییان برگزار شد.
در این جلسه که اعضای هیات علمی و دستیاران پزشکی خانواده حضور داشتند، ابتدا دکتر عفت پناه رئیس بیمارستان ضمن خیرمقدم به دکتر همایون امینی استاد مدرس کارگاه و استاد گروه روان‌پزشکی و همچنین تمامی مدعوین، به اهمیت برگزاری این کارگاه‌ها اشاره کرد.
در ادامه، مرور تعریف و مفهوم تعهد حرفه‌ای، اجزاء تعهد حرفه‌ای و رویکردهای تعهد حرفه‌ای ازجمله مباحثی بود که دکتر امینی برای حاضرین به روش سخنرانی تعاملی ارائه داد.
خبروعکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی