محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری کارگاه آموزشی کنترل عفونت در بیمارستان ضیائیان

در این کارگاه امینی سوپروایزر کنترل عفونت در خصوص بهداشت دست، احتیاطات استاندارد و مواجهات شغلی برای حاضرین صحبت کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، کارگاه آموزشی کنترل عفونت روز یکشنبه ۲۷ مرداد ۹۸ برای پرستاران بیمارستان در سالن آمفی‌تئاتر مرکز برگزار شد.
در این کارگاه امینی سوپروایزر کنترل عفونت در خصوص بهداشت دست، احتیاطات استاندارد و مواجهات شغلی برای حاضرین صحبت کرد و در ادامه چند کلیپ کوتاه درزمینهٔ مصرف منطقی آنتی‌بیوتیک برای حاضرین پخش شد.
دکتر سعید رضا جمالی مقدم عضو هیئت‌علمی و متخصص عفونی بیمارستان نیز در خصوص عفونت‌های بیمارستانی و همچنین گزارش دهی آن به ارائه مطالبی پرداخت.
در پایان این کلاس سؤالاتی در خصوص مطالب مطروحه در کارگاه مطرح و به افراد پاسخگو جوایزی اهدا شد.
خبروعکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی