محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری کارگاه محاسبات دارویی در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

کارگاه محاسبات دارویی با هدف توانمندسازی پرستاران برگزار شد.

اصطلاحات و محاسبات داروئی پیش‌نیاز اجرای درمان داروئی بیمار، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و رایج‌ترین فعالیت‌های پرستاران در بیمارستان بوده و به‌عنوان پرمسئولیت‌ترین وظیفه پرستار محسوب می‌شود.
تجویز مؤثر و ایمن داروها نیازمند دانش درزمینه های مختلف ازجمله دانش داروشناسی و توانایی محاسبه بالینی داروها می‌باشد.
در تجویز داروهای تزریقی به‌ویژه داخل وریدی، اصل مقدار صحیح به‌خصوص در هنگام انفوزیون دارو از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد و باید مقدار دارو، غلظت و سرعت انفوزیون آن به‌دقت محاسبه گردد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، در همین راستا کارگاه محاسبات دارویی روز پنجشنبه 29 آذر 97 برای کادر بالین بیمارستان برگزار شد.
بر اساس این گزارش ابتدا طالبی کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار بیمارستان به توضیح انواع داروها و اهمیت خطاهای دارویی پرداخت و موارد عینی خطاها که در بیمارستان رخ‌داده را تشریح و به راه‌های کاهش خطاهای دارویی اشاره کرد.
در ادامه این کارگاه فتح‌آبادی سوپروایزر آموزشی بیمارستان با تشریح و اشاره به روش‌های مختلف دارو دهی به اهمیت محاسبات دارویی تاکید کرد.
ایشان ضمن بیان فرمول‌های رایج محاسبات دارویی روش‌های ساده محاسبات دارویی را تشریح کرد.
در پایان این نشست روش‌های مختلف محاسبات دارویی توسط اعضای حاضر در کارگاه تمرین شد.
خبروعکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی