محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری کارگاه کنترل عفونت در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

کارگاه کنترل عفونت در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، کارگاه کنترل عفونت روز پنجشنبه 25 آبان 97 در سالن آمفی‌تئاتر بیمارستان برگزار شد.
در این کارگاه که با حضور کادر بالین انجام شد امینی سوپروایزر کنترل عفونت با تعریف عفونت‌های بیمارستانی به نحوه شناسایی بیماران مبتلابه عفونت‌های بیمارستانی اشاره و در خصوص انواع شایع این عفونت‌ها مطالبی را تشریح کرد.
وی در خصوص چگونگی رعایت بهداشت دست به توضیح مطالبی پرداخت و اهمیت این موضوع را مورد تأکید قرارداد.
در ادامه دکتر جمالی متخصص عفونی و عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره  راه‌های مختلف کنترل عفونت‌های بیمارستانی صحبت و انواع احتیاط‌های استاندارد را تشریح کرد.
دکتر جمالی در پایان‌بر رعایت بهداشت دست در پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی تأکید و بر اهمیت انجام واکسیناسیون در پیشگیری از برخی عفونت‌ها مانند هپاتیت B و آنفلوانزا اشاره کرد.
خبروعکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی