محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری کلاس آموزشی اصول کار با دستگاه ونتیلاتور در بیمارستان ضیائیان

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: کلاس آموزشی اصول کار با دستگاه ونتیلاتور باهدف آگاه‌سازی بيشتر كاركنان بخش‌های ويژه و عمومی کار با دستگاه ونتیلاتور در بیمارستان ضیائیان برگزار شد.

به گزارش شهلا نورایی سرپرستار بخش اورژانس بیمارستان ضیائیان، کلاس آموزشی با عنوان کار با ونتیلاتور در راستای آشنایی کارکنان بخش‌های عمومی، اتاق عمل و ویژه درتاریخ هشتم و نهم شهریورماه سال جاری در سلف‌سرویس این مرکز برگزار شد.
نورایی مدرس این دوره در خصوص آشناسازی کارکنان گروه هدف از نحوه کار با دستگاه ونتیلاتور، آشناسازی کارکنان از
Mode های مورداستفاده در دستگاه ونتیلاتور و زمان به‌کارگیری هریک از مدهای مطرح‌شده در بیماران مختلف با دستور پزشک، نحوه Setting دستگاه ونتیلاتور با توجه به جواب ABG از بیمار و سایر موضوعات مرتبط را عنوان کرد.