محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری کلاس آموزشی ایمنی بیمار در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

کلاس آموزشی ایمنی بیمار باهدف افزایش آگاهی کارکنان از عوامل تهدیدکننده ایمنی بیمار برای پرستاران این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ضیائیان، امروزه ایمنی بیمار به‌عنوان یک دغدغه جهانی درزمینهٔ سلامت مطرح است و ازآنجاکه اولین و مهم‌ترین الزام در هر بیمارستان آسیب نرساندن به بیمار است کلاس آموزشی در همین راستا روز سه شنبه 22 مرداد 98 با هدف افزایش آگاهی کارکنان از عوامل تهدیدکننده ایمنی بیمار برای پرستاران برگزار شد.
در این کلاس فاطمه طالبی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار در خصوص اهمیت حفظ ایمنی بیماران، اهمیت گزارش دهی خطاهای درمانی و لزوم رعایت نه راه‌حل ایمنی بیمار شامل بهداشت رعایت دست، تزریقات ایمن، شناسایی صحیح بیماران، محلول‌های الکترولیت با غلظت بالا، داروهای با شکل و نام مشابه، جراحی ایمن، تلفیق دارویی، اجتناب از اتصالات ناصحیح، تحویل و تحول صحیح بیماران در کاهش خطاهای درمانی به ارائه مطالبی پرداخت.
توضیح اینکه این کلاس با امتیاز بازآموزی برای حاضرین برگزار شد.
خبروعکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی