برگزاری کلاس آموزشی تغذیه در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان
کلاس آموزشی تغذیه با موضوع " چگونگی حفظ مواد مغذی در غذا " برای کارکنان واحد آشپزخانه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، در راستای اجرای استانداردهای اعتباربخشی کلاس آموزشی تغذیه روز سهشنبه ۷ خرداد ۹۸ در محل سلف آشپزخانه این مرکز برای کارکنان این واحد برگزار شد.
در این کلاس آموزشی آتوسا سپهری مسئول تغذیه بیمارستان در خصوص چگونگی حفظ مواد مغذی در غذا و همچنین اهمیت وظایف کارکنان این واحد در بیمارستان سخن گفت و به نکاتی در این خصوص اشاره کرد.
خبر و عکس: مهدی صدفی
ارسال به دوستان