محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

برگزاری کمیته ترویج زایمان طبیعی و ترویج تغذیه با شیر مادر در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

جلسه کمیته ترویج زایمان طبیعی و ترویج تغذیه با شیر مادر با هدف بررسی مصوبات گذشته و راهکارهایی جهت حل موضوعات مرتبط تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، کمیته ترویج زایمان طبیعی و کمیته ترویج تغذیه با شیر مادر با هدف رسیدگی به مصوبات گذشته و بررسی موضوعات جدید روز شنبه ۲۵ آذر ۹۶ در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه که با نشست مدیران ارشد و اعضای تشکیل دهنده  آن همراه بود روهنده دبیر این کمیته ضمن ارائه شاخص های مرتبط در ابتدا به درصد مصوبات انجام شده در کمیته گذشته اشاره کرد و سپس به موضوعاتی جدید در زمینه  حفظ حریم خصوصی بیماران مطالبی مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
وی در مورد کارگاهها و کلاسهایی در زمینه زایمان فیزیولوژی با هدف بالا بردن سطح دانش ماماهای مرکز و همچنین موضوعاتی دیگر پرداخت.
در پایان این کمیته موضوعات مورد نظر بررسی و با اولویت بندی در دستور کار این کمیته قرار گرفت.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی