محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

به همت مرکز آموزشی درمانی ضیائیان غربالگری سلامت ایرانیان به صورت رایگان انجام شد

به مناسبت هفته پرستار غربالگری سلامت ایرانیان به‌صورت رایگان در سرای محله ابوذر غربی انجام شد.

به مناسبت هفته پرستار، غربالگری سلامت ایرانیان روز سه‌شنبه ۲۵ دی و چهارشنبه ۲۶ دی‌ماه ۹۷ طی دو روز با همکاری اداره سلامت شهرداری منطقه ۱۷ در سرای محله ابوذر غربی برگزار شد.
 این معاینات به سرپرستی مؤمنی سوپروایزر آموزش سلامت و همراهی اشکوری پرستار بخش سالمندان، اسدالهی کتابدار، دانشجویان دانشکده پرستاری، مامایی و داوطلبین سلامت بیمارستان انجام شد و در آن کنترل فشارخون، BMI و WHR از بیماران و مراجعین بالای ۳۰ سال انجام و تناسب‌اندام این مراجعین موردبررسی قرار گرفت.
توضیح اینکه در معاینات بعد از ورود اطلاعات بیماران در نرم‌افزار هوشمند بر اساس نیاز افراد، آموزش پرفشاری خون و اصلاح سبک زندگی به آنان ارائه شد و بیماران چاق و یا با فشارخون بالا برای ویزیت رایگان به متخصص داخلی و تغذیه ارجاع داده شدند.

خبر و عکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی