محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

تشریح برنامه‌های مرکز آموزشی درمانی ضیائیان در هفته سالمند

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: لیلا مومنی، سوپروایزرآموزش سلامت بیمارستان ضیائیان برنامه های هفته سالمند این مرکز را تشریح کرد.

به گزارش لیلا مومنی سوپروایزرآموزش سلامت، با توجه به ششم مهر؛ آغاز هفته سالمند، مرکز آموزشی درمانی ضیائیان نیز برای این هفته برنامه‌هایی را تدارک دیده است.
وی در همین خصوص اضافه کرد: هفته سالمند سال 94 با شعار «سالمندان حامی پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت» معرفی‌شده است.
این بیمارستان همزمان با هفته جهانی سالمند، بخش سالمندان این مرکز با حضور دکتر جعفریان، ریاست دانشگاه دکتر عیسی زاده، مسئول نهاد فرهنگی رهبری و سایر مسئولین ذی‌ربط در روز پنجشنبه نهم مهرماه 94 افتتاح خواهد شد.
وی در ادامه افزود: به‌منظور
آشنایی سالمندان با این بخش با همکاری فریبا تیموری رئیس بخش سالمندان، رزیدنت‌های طب سالمندان اقدام به تهیه نصب تابلو آشنایی با مقررات بخش سالمندی، تهیه توزیع 22 پمفلت آموزش به بیمار درزمینهٔ مراقبت‌های سالمندی، کنترل قد، وزن و فشارخون به‌صورت رایگان، پمفلت آشنایی با بخش سالمندان، تهیه و نصب تابلو ایمنی بیمار در بخش‌های بستری و درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی از برنامه‌های این هفته برشمرد.