محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

تفسیر نوارهای قلب در کارگاه آموزشی بیمارستان ضیائیان به روش آموزش همتایان آموزش داده شد

کارگاه آموزشی تفسیر نوار قلب با حضور دکتر احسان سخاوتی استاد برگزیده جشنواره ابن سینا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، کارگاه آموزشی تفسیر نوار قلب با حضوردکتر احسان سخاوتی عضو هیات علمی گروه قلب و استاد برگزیده جشنواره ابن سینا روز دوشنبه اردیبهشت ۱۴۰۲ در ستاد مرکزی پردیس بین الملل توسط بیمارستان ضیائیان و با مشارکت معاونت بین الملل برای ۳۵ تن از دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این کلاس، تفسیر نوارهای قلب مختلف به روش آموزش همتایان آموزش داده شد. با برگزاری این کارگاه، دانشجویان شرکت کننده به یادگیری مفید و کاربردی در زمینه تفسیر نوار قلب دست پیدا کردند.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی