محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

جلسه اخلاق پزشکی در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

جلسه اخلاق در پزشکی با گروه اخلاق پزشکی دانشگاه تشکیل شد.

به همت مرکز آموزشی درمانی ضیاییان و نظر به اهمیت اخلاق در پزشکی، روز چهارشنبه 19 دی‌ماه 97 سی پی سی اخلاق پزشکی با موضوع 'چشم' در سالن آمفی‌تئاتر این بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه که کلیه اعضای هیات علمی، دستیاران طب سالمندی و پزشکی خانواده، کارورزان و کارآموزان پزشکی حضور داشتند ابتدا مورد رشته تخصصی چشم وسوالات اخلاقی مرتبط توسط دکتر ملازاده عضو هیات علمی گروه چشم مطرح شد و در ادامه گروه اخلاق پزشکی دانشگاه شامل دکتر جودکی، دکتر رشید پوریایی و دکتر شریفی به مباحث اخلاق پزشکی این مورد پرداختند و به سؤالات اخلاقی مطروحه با همفکری و پرسش و پاسخ حاضرین، پاسخ داده شد.
توضیح اینکه با هماهنگی و اخذ مجوز از معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه، برگزاری این جلسه دارای امتیاز فرهنگی جهت شرکت‌کنندگان بود که گواهی پس از صدور تقدیم اعضا حاضر در این نشست خواهد شد.
خبروعکس:مهدی صدفی

مهدی  صدفی