محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

جلسه خرداد ماه سرپرستاران مرکز آموزشی درمانی ضیائیان برگزار شد

عابدی مترون بیمارستان با اشاره به دستورالعمل‌های ارسالی از معاونت درمان بر اجرای آن ها تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، جلسه سرپرستاران این بیمارستان روز یکشنبه ۱۲ خرداد ۹۸ با حضور عابدی مدیر پرستاری مرکز در سالن شورای این بیمارستان برگزار شد. بر اساس این گزارش در ابتدا مسائل آموزشی و همچنین سیاست‌های آموزشی این مرکز در خصوص کادر بالین توسط جلال فتح‌آبادی سوپروایزر آموزش به کارکنان کادر بالین بیمارستان مطرح شد که ایشان به ارائه مطالبی در این خصوص پرداخت.
لیلا مؤمنی سوپروایزر آموزش به بیمار این مرکز در خصوص طرح بسیج ملی کنترل فشارخون و برنامه‌های پیش روی بیمارستان در خصوص نحوه اجرا و همچنین هماهنگی‌های انجام‌شده در این زمینه صحبت کرد و به ارائه مطالبی در این خصوص پرداخت.
در ادامه این جلسه عابدی مترون بیمارستان با اشاره به مسائل جاری مرکز، درباره  دستورالعمل‌های ارسالی از معاونت درمان به بیان مطالبی پرداخت و به اجرای آن تأکید کرد.
در پایان جلسه سرپرستاران به بیان مشکلات جاری در بخش‌های مورد تصدی خود پرداختند که در خصوص رفع این مشکلات، بین اعضا حاضر در جلسه  تبادل‌نظر شد.
خبروعکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی