محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

جلسه گزارش عملکرد سال ۹۷ مرکز جامع تکامل کودکان مرکز آموزشی درمانی ضیائیان برگزار شد

جلسه گزارش عملکرد سال ۹۷ مرکز جامع تکامل کودکان مرکز آموزشی درمانی ضیائیان و جشن پایان سال این واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان جلسه گزارش عملکرد سال ۹۷ مرکز جامع تکامل کودکان و جشن پایان سال این واحد روز یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷ در سالن شورای بیمارستان برگزار شد.
در این مراسم که با حضور دکتر عفت پناه رئیس بیمارستان، دکتر خاتون‌آبادی معاون آموزشی، دکتر راجی مدیر گروه کاردرمانی و دکتر دادگر هیئت‌علمی گفتاردرمانی از دانشکده توانبخشی‌، تشکری و دکتر ابوالقاسمی از کارشناسان کودکان اداره سلامت وزارت بهداشت، دکتر شریعت پناهی مسئول فنی، رجبی مسئول داخلی وسایل استادان متخصص اطفال، روانشناسان و کارشناسان توان‌بخشی مرکز جامع تکامل برگزار شد؛ گزارشی از عملکرد یک‌ساله این بخش و چگونگی خدمات قابل‌ارائه به مراجعین شامل کاردرمانی، روان‌درمانی، فرزند پروری، اختلال یادگیری، تست هوش و سایر ارزیابی‌های شناختی ارائه شد.
در ادامه نیز آمار درمانگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی اعصاب، روانپزشکی تکامل و سیستم ارجاعات از مراکز بهداشت و سایر مراکز موردبررسی قرار گرفت.
توضیح اینکه این مرکز در بهمن‌ماه سال ۹۶ به‌طور رسمی به‌عنوان اولین مرکز جامع تکامل کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح‌شده است.
خبرو عکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی