محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

حضور مرکز آموزشی درمانی ضیائیان در جشنواره شهید مطهری

با آغاز جشنواره شهید مطهری مرکز آموزشی درمانی ضیائیان در یک غرفه به نمایش فعالیتهای دفتر توسعه آموزش خود پرداخت.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، همزمان با آغاز جشنواره شهید مطهری، نمایشگاه فعالیتهای دفاتر توسعه آموزش بیمارستان های مختلف در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران روز چهارشنبه 5 اردیبهشت 97 در ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دراین نمایشگاه، مرکز آموزشی درمانی ضیائیان در یک غرفه به نمایش فعالیتهای دفتر توسعه آموزش خود پرداخت.
مرکز آموزشی درمانی ضیائیان با ارائه گزارشی از فعالیتهای آموزشی نظیر کارگاه های توانمند سازی اعضاء هیأت علمی ، جلسات PBL دانشجویی و... در قالب پمفلت و کلیپ ، از بازدید کنندگان و مسئولین محترم دانشگاه پذیرایی کرد.
دکتر کریمی رئیس دانشگاه و دکتر پارساپور مدیر روابط عمومی دانشگاه از غرفه مرکز آموزشی درمانی ضیائیان بازدید کرده و نگاهی به فعالیت های دفتر توسعه آموزش این مرکز داشتند.
خبر: مهدي صدفي

مهدی  صدفی