محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

دیدار مسئولان نهاد رهبری دانشگاه و بیمارستان ضیائیان با پدر شهید مدافع سلامت این مرکز داود غفاری

جهاد این ایثارگران در جبهه جنگ بی‌امان با ویروس منحوس کرونا، در حافظه ملت بزرگ ایران به یادگار باقی خواهد ماند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ضیائیان، مسئولان نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان ضیائیان روز چهارشنبه ۴ تیر ۹۹  با حضور در منزل پدر شهید مدافع سلامت بیمارستان ضیائیان داود غفاری، با ایشان دیدار کردند.
در این دیدار پدر این شهید مدافع سلامت به بیان خاطراتی از این شهید ۳۹ ساله پرداخت و از فداکاری‌ها و جانفشانی‌های وی در دوران فعالیتش به خصوص در دوران شیوع کرونا صحبت کرد.
دراین دیدار حجت الاسلام والمسلمین حاج اقا غفاری جانشین مسول نهاد رهبری دانشگاه، دکتر کامبیز مراد زاده مدیر بیمارستان حسین دره چی معاون مدیر و محمد رزاقی مسئول بسیج بیمارستان حضور داشتند.
در این دیدار مسئولان دانشگاه و بیمارستان ضیائیان ضمن طلب صبر برای خانواده این شهید مدافع سلامت، از جان‌فشانی‌های جامعه پزشکی قدردانی کردند و با بیان این جمله که جهاد این ایثارگران در جبهه جنگ بی‌امان با ویروس منحوس کرونا، در حافظه ملت بزرگ ایران به یادگار باقی خواهد ماند، هدایایی به رسم یادبود به خانواده این شهید بزرگ اهدا کردند.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی