محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

معاون درمان دانشگاه به منظور چگونگی نحوه خدمت رسانی به بیماران از بیمارستان ضیائیان دیدن کرد

دکتر علامه در این بازدید با تأکید بر این‌که بیمارستان ضیائیان با توجه به مساحت کوچکی که دارد از فرآیند بیمار پذیری بالایی برخوردار است، عملکرد این مرکز را در پذیرش، درمان و تعیین تکلیف بیماران مثبت خواند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، عصر روز دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۹ دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و هیئت همراه از بخش‌های مختلف این مرکز دیدن کردند.
 این بازدید که به همراهی دکتر حمیدرضا حکمت رئیس بیمارستان و جعفر تاجیک سعیدی سوپروایزر بود، از بخش‌های ICU، CCU، اورژانس، داخلی، درمانگاه و بخش جراحی انجام شده و معاون درمان دانشگاه از نزدیک در جریان خدمت‌رسانی به بیماران قرار گرفت.
دکتر علامه در پایان این بازدید با تأکید بر این‌که بیمارستان ضیائیان با توجه به مساحتی که دارد از فرآیند بیمار پذیری بالایی برخوردار است، عملکرد این مرکز را در پذیرش، درمان و تعیین تکلیف بیماران مثبت خواند.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی