محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

نشست سرپرستاران و پرستاران با دکتر ورعی در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

دکتر ورعی مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان با سرپرستاران و پرستاران بخش های مختلف بیمارستان دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، دکتر شکوه ورعی مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران روز یکشنبه 15 مهر 97 با پرستاران، سرپرستاران و سوپروایزران در سالن کنفرانس بیمارستان دیدار کرد.
دکتر ورعی ضمن ابراز خشنودی از حضور در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان طی نشستی با کادر درمان که شامل گروه‌های مختلف پرستاری بود دیدار کرد و به ایده‌ها، مسائل و مشکلات پرستاران رسیدگی و رهنمودهای لازم را ارائه کرد.
ایشان در پایان این نشست با دکتر عفت پناه رئیس، هشیارمدیرو عابدی مدیر پرستاری در دفتر ریاست بیمارستان دیدار کرد و با بیان نقطه نظرات مطرح شده در جلسه امروز در خصوص مطالبات کارکنان کادر درمان گفتگو و تبادل نظر کرد.
خبروعکس:مهدی صدفی

مهدی  صدفی