محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

نشست مدیر امور مالی دانشگاه با رئیس بیمارستان ضیائیان به منظور بررسی وضعیت مالی این مرکز

دکتر آزاده چترروز در این نشست گزارشی از عملکرد مالی بیمارستان در سال‌های ۹۶، ۹۷، ۹۸ ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، جلسه ای به منظور بررسی وضعیت مالی بیمارستان صبح روز شنبه ۴ مرداد ۹۹ در دفتر رئیس مرکز با حضور دکتر حمیدرضا حکمت رئیس، آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه، دکتر کامبیز مرادزاده مدیر، تهمینه ناجی مدیر پرستاری و مجید نوری رئیس حسابداری بیمارستان برگزار شد.
 در ابتدا این نشست مدیر امور مالی دانشگاه گزارشی در خصوص وضعیت مالی بیمارستان در سال‌های ۹۶، ۹۷، ۹۸ ارائه کرد و سپس قراردادهای بیمارستان، رسیدگی به امور پرستاری در ایام کرونا و همچنین نحوه محاسبه کارانه ها مورد بررسی قرار گرفت و دراین خصوص تصمیماتی اتخاذ شد.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی