محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

جلسه مشترک معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی و بودجه دانشگاه و مرکز آموزشی درمانی ضیائیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، نشست مشترک معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی و بودجه دانشگاه و مرکز آموزشی درمانی ضیائیان روز یکشنبه 27 مرداد 98 در سالن شورای بیمارستان برگزار شد.
این جلسه با حضور دکتر عفت پناه رئیس بیمارستان، دکتر رامین رحیم نیا مدیر برنامه‌ریزی منابع مالی و پایش عملکرد دانشگاه، علی هشیار مدیر، عابدی مدیر پرستاری، دره چی معاون مدیر، نوری رئیس حسابداری و تمامی سرپرستارهای بخش های مختلف بیمارستان انجام شد.
در ابتدای این نشست نوری گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده و همچنین هزینه های حاصل شده از این فعالیت ها در بیمارستان ارائه کرد.
در ادامه دکتر رحیم نیا در سخنان خود هدف از برگزاری این جلسه را ارزیابی عملکرد بودجه‌ای بیمارستان دانست و درخصوص برنامه‌های عملیاتی هدفمند درراستای کاهش هزینه و همچنین درآمدزایی بیمارستان‌ سخن گفت.
وی در ادامه در خصوص عملکرد بودجه‌ای بیمارستان صحبت کرد و در این خصوص راهکارهایی برای مدیریت هرچه بهتر هزینه‌ها در قالب یک الگوی پیشنهادی ارائه داد.
خبروعکس: مهدی صدفی

مهدی  صدفی