محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

به همت معاونت آموزشی بیمارستان ضیائیان وبینار تخصصی رویکرد قانونی و تخصصی در سالمندان دارای اختلال شناختی در بیمارستان ضیائیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، وبینار تخصصی رویکرد قانونی و تخصصی در سالمندان دارای اختلال شناختی  روز چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹ در اتاق کنفرانس دو این مرکز برگزار شد.
در این وبینار دکتر فرناز اعتصام عضو هیات علمی گروه آموزشی روانپزشکی و مدیر گروه طب سالمندی، دکتر زهرا وهابی عضو هیات علمی گروه آموزشی طب سالمندان و دکتر محمد سعید طاهری متخصص پزشکی قانونی این مرکز در خصوص رویکرد قانونی و تخصصی در سالمندان دارای اختلال شناختی به ارائه مطالبی پرداختند.
توضیح اینکه با هماهنگی معاونت فرهنگی امتیاز فرهنگی برای شرکت گنندگان در این وبینار تعلق خواهد گرفت.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی