محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

پیام تبریک دسته جمعی رئیس، مدیر و معاونان درمان، آموزش و پژوهش به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، دکتر حمیدرضا حکمت رئیس، دکتر کامبیز مرادزاده مدیر، دکتر علی اشرف اقبالی معاون درمان، دکتر ابوالفضل زنده دل معاون آموزشی و دکتر رضوان هاشمی معاون پژوهشی بیمارستان ضیائیان در پیامی دسته جمعی زاد روز حکیم فرزانه شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفتند.

متن این پیام به شرح ذیل است:
اول شهریور ماه مصادف با زاد روز حکیم فرزانه و شخصیت برجسته عرصه طب ، شیخ الرئیس ابوعلی سینا ، روز پزشک نام گذاری شده است  .این روز فرصت گران مایه ایی است تا با اشاره به ویژگی های شخصیتی و علمی این حکیم بزرگوار ، به تلاش ارزشمند و ایثارگرانه این قشر فرهیخته ارج نهاده شود.پزشکان ضامن سلامت جامعه، امنیت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند.گلستان پزشکی ایران آکنده از چنین انسان‌هایی است؛ در این بوستان گل‌های فراوانی روییده و می‌روید؛ گل‌هایی که عطرشان، انسانیت را جانی دوباره می‌دهد.خدارا شاکریم که طی سالها فعالیت بیمارستان ضیائیان شاهد حضور و همراهی پزشکان متعهد و متخصصی در این مرکز بوده ایم که همیشه و در هر شرایطی حضور فعال خود را در عرصه سلامت به نمایش گذاشته و بی هیچ چشم داشتی، بر اساس موازین اخلاقی و علمی خود، در گسترش سلامت گام برداشته اند و در این روزهای بحران جدی ویروس کرونا کمر همت بسته اند تا با یاری و مدد الهی این ویروس منحوس را شکست دهیم.فرا رسیدن این روز مبارک را به یکایک جامعه پزشکی، اعضای محترم هیئت علمی، کادر درمان و بخصوص همکاران بزرگوار و ارجمندمان در بیمارستان ضیائیان تبریک و شادباش عرض نموده و برای آنها سلامتی، شادکامی و موفقیت روزافزون را از درگاه ایزد منان خواستاریم.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی