محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی ضیائیان به مناسبت روز پرستار

دکتر عفت پناه رئیس مرکز آموزشی درمانی ضیائیان با صدور پیامی، میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار را به خانواده بزرگ جامعه پرستاری تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، در متن پیام دکتر عفت پناه رئیس مرکز آموزشی درمانی ضیائیان آمده است:

بنام خالق هستی‌بخش
بی‌تردید پرستاران اسوه‌های عفت، صبر، عطوفت و متکی به خصایص نیک انسانی هستند که در شرایط طاقت‌فرسای کاری باروحیه‌ای برگرفته از ویژگی‌های والای بانوی استقامت و شکیبایی، تلاش می‌کنند آلام بیماران را با فداکاری و حس انسان‌دوستی کاهش دهند و امید به زندگی را به آنان بازگردانند.
مایه خرسندی است که مرکز آموزشی درمانی ضیائیان در بخش ارائه خدمات به بیماران نیز حضوری مثمر ثمر دارد.
جا دارد از همه پرستاران و دست‌اندرکاران این عرصه به دلیل زحمات صادقانه، دلسوزانه و انسانی تشکر و قدردانی داشته باشم و از همین‌جا ضمن گرامیداشت ولادت دخت گران‌مایه امیر مؤمنان (ع)، توفیق روزافزون جامعه بی‌ادعای پرستاری خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران را از خداوند مسئلت نمایم و آرزومندم این عزیزان با الگوبرداری از حضرت زینب کبری (س) در تمامی مراحل زندگی شاد و سربلند باشند.
دکتر محمد عفت پناه
رئیس مرکز آموزشی درمانی ضیائیان