محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

کارگاه فرهنگی مجازی سالمندآزاری و چالش های اخلاقی و قانونی آن در بیمارستان ضیائیان برگزار شد

دکتر محمد سعید طاهری متخصص پزشکی قانونی بیمارستان ضیائیان در کارگاه مجازی سالمندآزاری در خصوص چالش های اخلاقی و قانونی این مورد به ارائه مباحثی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، کارگاه فرهنگی مجازی سالمندان آزاری و چالش های اخلاقی و قانونی آن روز پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.
در این نشست پس از مقدمه و بیان اهداف کارگاه توسط دکتر ابوالفضل زنده دل معاون معاون آموزشی بیمارستان ضیائیان، اعضای گروه سالمندی شامل دکتر فرناز اعتصام مدیر گروه طب سالمندی، دکتر میرزاده، دکتر وهابی و دکتر نمازی از اعضای هیات علمی طب سالمندان، در خصوص سالمندآزاری به بیان مواردی پرداختند و در ادامه دکتر محمد سعید طاهری متخصص پزشکی قانونی این مرکز در خصوص چالش های اخلاقی و قانونی این مورد مباحثی را ارائه داد.
توضیح اینکه به اعضای هیات علمی حاضر در جلسه با تایید معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران امتیاز فرهنگی تعلق خواهد گرفت.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی